CHP HEYETİ SEL BÖLGESİNDE

13.12.2022

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç ve Orhan Sarıbal önderliğinde oluşan heyet Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde incelemelerde bulundu, sel mağdurlarına geçmiş ziyaretinde bulunan Heyeti, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz CHP Kumluca İlçe Başkanlığında karşıladı.


Kumluca ve Finike ilçelerinde yaşanan sel felaketinin ardından hasar tespit çalışması için genel merkez tarafından görevlendirilen ve Ankara’dan gelen genel başkan yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal,  Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek ve Çetin Osman Budak’ı CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz karşıladı.

Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve il yöneticileri Recep Kaçar, Ali Murat Özel, Gökhan Gökcen ile birlikte gün boyunca sel mağdurlarıyla yaptığı görüşmeleri anlatan Antalya İl Başkanı Cengiz, daha sonra heyet ile birlikte bölgeyi gezdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in de dahil olduğu ziyaretler sırasında Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan CHP Heyeti, sel mağdurlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.


Kumluca’nın ardından Finike ilçesine de geçen CHP Heyeti, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile görüştü. Heyet, sel bölgesinde hazırladıkları raporu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ileteceklerini söyledi.

CHP heyeti, sel bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.