MEHMET CAN KARAGÖZ

Özgeçmişi

05.11.1989 tarihinde Alanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alanya'da tamamlamasının ardından 2007 yılında yapılan üniversite sınavında Türkiye'de ilk 500'e girerek Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. 2011 yılında mezun olduktan sonra askerliğini ve avukatlık stajını tamamlayarak serbest avukatlık yapmaya başladı. 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisans programını tamamladı.

Aktif politikaya 2014 yılında CHP Alanya İlçe Gençlik Kollarında başladı. Ardından 2015 ve 2017 yıllarında 2 dönem Alanya İlçe Yönetiminde İlçe Sekreteri, 2019 yılında ise İlçe Bilişim Sorumlusu olarak görev aldı. 2020 - 2023 yılları arasında Antalya İl Yönetiminde İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Halen Akdeniz Üniversitesi Kamu Hukuku Doktora programına ve CHP Alanya İlçe Sekreterliği görevlerine devam etmektedir. Parti eğitmeni olan Karagöz, aynı zamanda Alanya İlçe İnsan Hakları Kurulu'nda üye sıfatıyla CHP temsilcisi ve Antalya Barosu Staj Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.